Upphandlarens vardag på Instagram

Kiarash Kaffashpour

Kiarash Kaffashpour. Foto: Solna stad.

Denna vecka står upphandling i fokus på Solnas officiella Instagram-konto. Kiarash Kaffashpour berättar om hur han och kollegerna skapar värde för kommunens skattebetalare.

Solna använder Instagram för att bjuda invånare och andra intresserade på insikter i olika medarbetares vardag. Denna vecka sköts Solna stads stafettkonto av Kiarash Kaffashpour som är chef för staben upphandling och avtalsuppföljning inom kommunens tekniska förvaltning.

– Syftet är att varje vecka lyfta fram en medarbetare som berättar om sin vardag utifrån sin yrkesroll i Solna stad för att dessa personer tillsammans ska ge en bild av hur det är att arbeta i en kommun och även visa Solna stad som arbetsgivare, förklarar han.

Under Kiarash Kaffashpours vecka kommer fokus att, kanske inte helt oväntat, att ligga på upphandlingsarbete och avtalsuppföljning:

– Mitt mål är att ge insikt i kring hur det går till att säkerställa en god affär och se till solnabornas skattemedel används på bästa möjliga sätt.

Han hoppas också att Instagramveckan ska hjälpa till att uppmärksamma upphandlingsarbete i stort. Till dig som kollega lyder hälsningen:

– Välkommen att följa oss och bidra med bilder från din arbetsvardag.

Använd hashtaggarna #upphandlingsstaben, #upphandling och #upphandlingärkul.

Kommentatorerna ansvarar för sina egna inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *