Rekrytera smart med Inköpsrådet

Vill du att Sveriges upphandlare och inköpare ska få veta att du rekryterar? Då hjälper vi dig! Att synas i rätt kanal, för rätt personer, ger störst förutsättning för att få in så många ansökningar från kvalificerade kandidater som möjligt.

Inköpsrådet är den självklara nyhetskällan för upphandlare och inköpare att besöka dagligen och det gör oss också till en optimal kanal för att nå ut till just de här personerna när du söker efter kompetens.

Vi har bättre synlighet. Vi vill såklart att personen du söker efter ska se just din annons och söka tjänsten, därför syns er annons och logga både i nyhetsbrevet och karriärnyhetsbrevet varje vecka samt på vår startsida och karriärsida under hela perioden, vi ger mer exponering av annonsen som ingen annan aktör erbjuder idag. När din annons är publicerad, så är den med in samtliga nyhetsbrev som skickas ut under ansökningsperioden.

Ekonomiskt mest fördelaktiga lösningen, flest antal mottagare till lägst pris på marknaden.

Optimal räckvidd inom upphandlar-Sverige. Inköpsrådets karriärbrev når 11 000 personer som arbetar med offentlig upphandling och inköp. Vi fokuserar uteslutande på den målgruppen vilket minskar spill, då ni enbart vill nå kärnmålgruppen med er platsannons.

Dessutom når nyhetsbrevet över 25 000 adressater som jobbar med anbud till offentlig sektor.

Registret med adresser uppdateras dagligen, vi når alla som arbetar med offentlig upphandling/inköp. Arbetsmetodiken är att aktivt kontrollera studsade mail och uppdatera databasen för att uppnå högst kvalité och kundnöjdhet.

Unik CV-databas inom inköp och upphandling. Om ni vill fördjupa eller nischa er sökning erbjuder vi en search-tjänst. Vi levererar då kandidater med exakt de kvalifikationer du söker, och du tar själv kontakt med de utvalda personerna för intervju. Vi garanterar kvaliteten på kandidaterna.

…Hur din annons ser ut publicerad

Banner med logga, högt upp på startsidan syns loggan och rubriken för tjänsten i en rullande banner. Detta ingår alltid. Jobbet exponeras även med logga och rubrik i våra nyhetsbrev som skickas ut två gånger i veckan.

 ”Lediga jobb”,  här syns tjänsten med rubrik på samtliga sidor hos Inköpsrådet.

Toppjobbsplaceringen, jobbet syns med logga över övriga tjänster på samtliga sidor hos Inköpsrådet. Detta är ett komplement till vår vanliga annonsering och kostar 17 000 kronor.

Priser:

Annonsering upp till två veckor kostar 10 000 kronor plus moms

Annonsering upp till fyra veckor kostar 12 000 kronor plus moms.

Vill du boka plats? Kontakta Helena Weijsenburg via mail: helena@inkopsradet.se eller telefon: 070-89 09 229