Rekrytera smart med Inköpsrådet


 
 

Vill du att Sveriges upphandlare och inköpare ska få veta att du rekryterar? Då hjälper vi dig! Att synas i rätt kanal, för rätt personer, ger störst förutsättning för att få in så många ansökningar från kvalificerade kandidater som möjligt.

Inköpsrådet är den självklara nyhetskällan för upphandlare och inköpare att besöka dagligen och det gör oss också till en optimal kanal för att nå ut till just de här personerna när du söker efter kompetens.

Varför du ska välja oss..

  • Vi är en nischad kanal med fokus på kärnmålgruppen, Vi når ut 11 000 upphandlare och inköpare genom nyhetsbreven och har ca. 114 000 sidvisningar i månaden. Att synas i en kanal väl känd bland alla inom denna målgrupp ger självklart positiv effekt på ansökningarna men det ger även en varumärkesbyggande effekt på längre sikt.
  • Vi ger maximal exponering. Er annons blir exponerad i alla våra kanaler. Tjänsten får en plats på vår startsida, karriärsida och givetvis i våra nyhetsbrev som vi skickar ut två gånger i veckan (Tisdagar, ett karriärnyhetsbrev med artiklar som har inr. karriär & jobb och torsdagar, ett vanligt nyhetsbrev).Vi vill att din tjänst ska synas och vi erbjuder därför din vakanta tjänst mer plats och synlighet med logga och rubrik, än någon annan aktör på marknaden gör utan att du behöver lägga till en extra peng. Det ingår helt enkelt i paketet.
  • Ekonomiskt mest fördelaktiga lösningen, vi har 20 procent lägre pris än vår närmaste konkurrent. Hos Inköpsrådet kostar det 10 000 kronor att få annonsen exponerad upp till två veckor. Om du vill annonsera under fyra veckors tid kostar det 12 000 kronor.
  • Registret med adresser uppdateras dagligen. Arbetsmetodiken är att aktivt uppsöka och uppdatera databasen för att uppnå högst kvalité och kundnöjdhet.
  • Tjänsten ses i en redaktionell kontext, upphandlare och inköpare som har jobb och inte är aktiva på Platsbanken eller andra jobbsajter ser din annons och kan finna intresset att söka din tjänst utan att de kanske hade tänkt byta tjänst från början. Eftersom Inköpsrådet är en sajt som endast riktar sig till målgruppen, ökar också chansen för att ni får fler kvalificerande sökande.

Vill du få ut annonsen redan idag? Det är inga problem, så fort jag har fått materialet av dig så lägger jag upp annonsen.

Vill du boka plats? Kontakta Bo Nordlin på bosse@inkopsradet.se
eller ring: 0736-589 489.