Nå ut med Inköpsrådet

För platsannonsering eller hjälp med rekrytering, gå till vår sida om att rekrytera kompetens.

Vill ni nå ut med ditt budskap till Sveriges offentliga inköpare och upphandlare. Då är Inköpsrådet den perfekta kanalen med minimalt spill. Inköpsrådet har snabbt blivit platsen där inköpare och upphandlare i offentlig sektor hittar de senaste nyheterna och uppdateringarna om deras bransch. Det kan ni dra nytta av om ni vill nå ut med ert budskap.

Det finns flera alternativ att nå ut via Inköpsrådets kanaler. Läs mer här nedan eller kontakta Nathalie Hellerstedt på nathalie@inkopsradet.se eller 0760-502 336.

Annonsera på sajten Inköpsrådet

På den sida som många upphandlare och inköpare har som startsida kan du visa ditt budskap. Inköpsrådet.se har 14 384 unika besökare per månad (september 2017) som alla tar del av ditt budskap. Din annons visas både på Inköpsrådets startsida och på samtliga artikelsidor.

Du har tre olika format att välja mellan: Annonsformat

  • Panorama: pris 9 000 kronor per vecka (storlek 1040 x 120 pixlar).
  • Modul: pris 5 000 kronor per vecka (storlek 600 x 300 pixlar).
  • Insider: pris 3 500 kronor per vecka (300 x 250 pixlar).

Samtliga annonsformat visas både på dator, läsplatta och i mobilen.

Annonsera i nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev når ut till 11 000 mottagare och har plats för ditt budskap.  Det går ut två brev i veckan, tisdagar (karriärnyhetsbrev) och torsdagar (veckans nyheter).
I nyhetsbreven kan du välja mellan två format:

  • Panorama: pris 7 000 kronor per utskick (Levereras till oss som 1040 x 120 pixlar, visas med 500 x 63 pixlar).
  • Modul: pris 4 000 kronor per utskick (Storlek: Levereras till oss som 600 x 300 pixlar, visas med 500×250 pixlar).

 

Mejlutskick till våra mottagare

Du kan nå ut till selekterade delar, eller samtliga av våra 11 000 mottagare med ditt eget mejl, vilket kallas för eDR. Du formulerar ditt eget budskap och bestämmer när mejlet ska skickas. Mejlet innehåller  endast ditt budskap, men skickas av oss. Vi kan även hjälpa er att utforma budskap och layout vid behov.

Publicera egna texter på Inköpsrådets sajt

Det här brukar med ett fräsigare namn kallas Content Marketing och är egentligen dina egna artiklar med eget innehåll på en egen del av Inköpsrådets webbplats. Här har ni chansen att dela med er av kunskap, och även låta era kunder berätta om lyckade projekt som ni gjort tillsammans. Det är viktigt att behålla besökarnas höga förtroende för Inköpsrådet och därför är vi noga med att ange avsändare och att det rör sig om en annonsplats.

Kontakta Nathalie Hellerstedt för mer information.
nathalie@inkopsradet.se
0760-502 336