Om Inköpsrådet

Bo Nordlin
Bo Nordlin, grundare av Inköps­rådet och Upphand­ling24. Foto Martin Agfors.

Välkommen till Inköpsrådet. Jag heter Bo Nordlin. Jag är fd chefredaktör för Upphandling24 som jag också grundade 2007.

I september 2015 startade jag Inköpsrådet. Det är en plattform för kunskapsutbyte för alla som jobbar med inköp och upphandling i offentlig sektor, men också för leverantörer som säljer till offentlig sektor. Det behövs mer dialog och utbyte mellan köpare och säljare. Inköpsrådet är just en sådan kanal.

Inköpsrådet består av flera delar. Dels sajten som du besöker just nu. Här presenterar vi de senaste nyheterna inom offentlig upphandling och inköp.

Men sajten är mer än bara en nyhetskälla. Vi har samlat ett tjugotal kunniga personer inom olika delområden som uppföljning, avtal, förhandling, e-handel och  upphandlingsjuridik. De kommer att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper på sajten Inköpsrådet.

Utgivningsbevis för Inköpsrådet.se är registrerat hos Myndigheten för press, radio och tv. Webbplatsen är därmed skyddad enligt en grundlag (Yttrandefrihetsgrundlagen) och har samma skydd som traditionella massmedier. Ansvarig utgivare är Bo Nordlin.

Meddelarskyddet gäller och vill du tipsa oss om något kan du vara fullständigt anonym.

Vill du komma i kontakt med mig och kanske bli en del av Inköpsrådet?  Du når mig på bosse@inkopsradet.se eller på 0736-589 489.

Inköpsrådet är en stark kanal för platsannonsering för upphandlare och inköpare.

Inköpsrådet är ett varumärke som tillhör AB Garamond (organisationsnummer 559023-5221). Adressen är Mariebergsgatan 15, 112 19 Stockholm.

Vår integritets- och personuppgiftspolicy hittar du här.