Öka din kompetens med Inköpsrådet


Behöver du inspiration, nya kunskaper, vidareutbildning eller vidga dina vyer? I samarbete med Upphandling24 har Inköpsrådet tagit fram ett noga urval av kurser speciellt utvecklade för upphandlare inom flera olika områden.

Hittar du inte vad du söker? Vill du samarbeta kring en utbildning? Oavsett om du har tips på en utbildning du har behov av eller om du undrar över något kring våra utbildningar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Varmt välkommen!

Maria Agrén, chef event och utbildningar
maria@inkopsradet.se , 0760-49 65 00

 

Sagt om våra utbildningar av tidigare deltagare:

”Världsklass!”
”Värdefullt och precis vad jag behövde!”
”Engagerad, erfaren och pedagogisk kursledare!”
”Väldigt lärorik!”
”Intressant och engagerande!”

AKTUELLA UTBILDNINGAR

17 september 2019 Praktisk avtalsrätt
Här lär du dig hur avtal kan och bör formuleras samt hur det färdiga avtalet kan hanteras, justeras och sägas upp under avtalets löptid. Läs mer!

19 september 2019 Upphandla funktion i praktiken
Vill du bli inspirerad att upphandla på ett nytt sätt? Lär dig upphandla komplexa system, produkter och tjänster med fokus på funktion. Läs mer!

24 september 2019 ESPD och kvalificering
På kursen får du svar på frågor som: Hur ska krav på leverantören utformas i upphandlingsdokumentet och hur ska prövningen av anbud ske? Vad är självsanering och hur ska ESPD-formulär användas i upphandlingssystemen? Läs mer!

15 oktober 2019 Leda upphandlingar effektivt
Upphandlarens roll är ofta att vara projektledaren för upphandlingen. Vi ger dig verktygen och metoderna för att leda en upphandling effektivt. Läs mer!

18 oktober 2019 Få fart på er avtalsförvaltning
Behöver du kunskap, inspiration och verktyg för att påbörja eller komma vidare med ditt arbete med en strukturerad avtalsförvaltning är detta kursen för dig. Läs mer!

22 oktober 2019 Säkerhetsskyddad upphandling
När får en säkerhetsskyddad upphandling ske – och vad är ett säkerhetsskyddsavtal (SUA)? Kraven på säkerhet har ökat de senaste åren och det blir allt viktigare att som upphandlare känna till relevanta regelverk. Läs mer!

24-25 oktober 2019 Kvalificerad Entreprenadupphandlare
Kursen tar avstamp i den översiktliga byggprocessen och sätter alla delar i sitt sammanhang; allt ifrån ansvarsfördelning till kostnads- och kvalitetsstyrning och hur du formulerar en kravställning. Läs mer!

14 november 2019 Praktisk förhandlingsteknik
Bli en bättre förhandlare genom att lära dig förhandlingsteknik i praktiken. Här får du kunskap om alla praktiska aspekter och förhållanden som förhandlaren står inför. Läs mer!

21 november 2019 Strategiskt inköp för offentlig sektor
Med hjälp av strategiskt inköp kan du analysera och effektivisera inköpsprocessen i den verksamhet du arbetar. Läs mer!

26-27 november 2019 Kvalificerad IT-upphandlare
Vill du bli en kvalificerad IT-upphandlare med fokus på upphandling av IT-system så är detta utbildningen för dig. Läs mer!