Rekrytera rätt kompetens med Inköpsrådet

Vill du att Sveriges upphandlare och inköpare ska få veta att du rekryterar? Då hjälper vi dig! Att synas i rätt kanal och för rätt personer ger bäst förutsättning för att få många ansökningar från kvalificerade kandidater.

Inköpsrådet är den självklara nyhetskällan för upphandlare och inköpare att besöka dagligen. Det gör oss till en optimal kanal för att nå just de här personerna när du söker efter kompetens inom området.

Därför ska du välja Inköpsrådet.

  • Vi är en nischad kanal med fokus på kärnmålgruppen. Vi når 7 000 upphandlare och inköpare genom nyhetsbreven och har cirka 114 000 sidvisningar i månaden. Att synas i en kanal väl känd bland alla inom denna målgrupp ger självklart positiv effekt på ansökningarna.
  • Vi ger maximal exponering. Er annons blir exponerad i alla våra kanaler. Tjänsten får en plats på vår startsida, karriärsida och givetvis i vårt nyhetsbrev som vi skickar ut på torsdagar. Vi vill att din tjänst ska synas och vi erbjuder därför din vakanta tjänst mer plats och synlighet med logga och rubrik.
  • Ekonomiskt mest fördelaktiga lösningen, vi har lägre pris än våra konkurrenter. Hos Inköpsrådet kostar det 10 000 kronor att få annonsen exponerad upp till två veckor. Om du vill annonsera under fyra veckors tid kostar det 12 000 kronor.
  • Tjänsten ses i en redaktionell kontext, upphandlare och inköpare som inte letar aktivt efter nytt jobb ser er annons på Inköpsrådet. Det kan leda till ansökningar från etablerade kandidater som ursprungligen inte sökte nytt jobb. Eftersom Inköpsrådet endast riktar sig till målgruppen, ökar chansen för att få fler kvalificerade sökande.

Vill du få ut annonsen redan idag? Det är inga problem, så fort jag har fått materialet av dig så lägger jag upp annonsen.

Vill du boka plats? Kontakta mejla till rekrytering@inkopsradet.se eller ring Amanda Hallström på 0724- 463 573.

Din annons i deras mejl

Annonsen visas i Inköps­rådets nyhets­brev direkt i kan­di­­daternas mejlkorg. Nyhets­brevet är infor­ma­tions­källan för upphandlare, inköpare, avtals­con­trollers och upphand­lings­jurister. När de klickar på er logotyp eller rubrik visas hela er plats­annons.

Exponering på startsidan

Din annons visas på Inköpsrådets startsida med rubrik. Klickar besökaren på din rubrik visas hela din platsannonstext.

För extra exponering kan du välja till Toppjobb. Då visas även er logotyp samt rubriktexten är i större storlek.

Visas även på artikelsidorna

Artikelsidorna är viktiga. Här läser besökarna de artiklar som fångar intresset. En lista med samtliga lediga jobb visas i högerspalten på varje artikelsida.

Väljer du Toppjobb visas logotyp och rubrik väl synligt uppe till höger.

Med foto eller rörliga bilder

När besökaren klickar er annons på startsidan, någon av artikelsidorna eller i nyhetsbrevet visas hela er platsannons med er kompletta beskrivning av tjänsten. Det går bra att lägga till foton eller rörliga bilder. Sök jobbet-knappen leder till ert ansökningsformulär.


Pris, platsannonser
10 000 kronor (upp till två veckor)
förlängning (2 ytterligare veckor): 2 000 kronor

Toppjobb:
3 000 kronor extra för hela perioden