SOI-styrelsen
Hela styrelsen. Foto: SOI.

Här är vi som håller igång fram till Luleå

Det är kanske inte dags att boka biljett redan, men det är i Luleå som SOI träffas nästa gång. Datum för årskonferensen 2020 är den 1-3 april.

Sveriges Offentliga Inköpare, SOI, håller nästa års konferens i Luleå mellan den 1 och 3 april. Konferensdelen genomförs i Kulturens hus och banketten den 2 april i Luleå Energi Arena.

Emma Breheim, inköpschef vid Luleå kommun och ordförande i SOI, säger att det så klart bli fantastiskt kul att få ”hem” konferensen till Norrbotten:

– Mina kollegor här uppe är inspirerade och laddade för att bidra till en oförglömlig konferens i norr. Det är första gången som konferensen arrangeras i Norrbotten.

SOI vill gärna att konferenserna sprids över landet och det var länge sedan den arrangerades i området. Senast som värdskapet hamnade i region norr var år 2014 och då i Umeå.

– När vi väljer konferensort tar vi dels hänsyn till den geografiska spridningen, dels spelar det regionala arrangemanget en mycket stor roll där ett syfte med konferensen är att bilda nätverk i regionen mellan kommun, regioner och statliga myndigheter som verkar på eller i närheten av konferensorten.

I den SOI-styrelse som kommer att arbeta fram till årskonferensen 2020 är Emma Breheim, Luleå kommun, fortsatt ordförande. Martin Kruse, Arbetsförmedlingen, tar över efter Martin Magnusson som vice ordförande.

Sekreterare är Lill Sandberg, Sollentuna kommun medan Joakim Kristensson, Region Blekinge, sköter kassörssysslan. Ledamöter: Louise Strand, Region Skåne, Roger Himmelsköld, Huddinge kommun, Linda Jansson, Vallentuna kommun, Thomas Wedegren, Polismyndigheten, Carina Mattson Sandberg, Region Jönköping (nyvald), Helen Widin, Kriminalvården och Helena Sköld Lövgren, Örebro kommun.

Kommentatorerna ansvarar för sina egna inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *