Martin Magnusson
Martin Magnusson ber om nomineringar. Foto: John Gille Columbus.

Nu är det dags att börja skvallra

Har någon i ditt nätverk gjort en insats utöver det vanliga och på så sätt bidragit till att utveckla den offentliga upphandlingen? Det är hög tid att nominera kolleger och medarbetare till Årets inköpare 2019.

Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) har utsett Årets inköpare sedan år 1995. Utöver äran får vinnaren ett stipendium på 10 000 kronor.

På SOI:s årskonferens, som hålls mellan den 3 och 5 april i Uppsala, är det dags att presentera 2019 års pristagare. Nomineringen stänger 31 januari 2019.

– Vi hoppas att trenden från de senaste åren håller i sig då vi fått in fler nomineringar än någonsin, vilket såklart är jätteroligt, säger Martin Magnusson, vice ordförande i SOI.

När nomineringsperioden är över går en grupp inom styrelsen igenom inkomna förslag och motiveringar. Gruppen gör även egen research för att sedan presentera en sammanställning för styrelsen.

– Årets inköpare utses genom omröstning i styrelsen, berättar Martin Magnusson.

Priset syftar till att stimulera och belöna upphandlare/inköpare, i första hand medlemmar, som gjort en uppmärksammad insats eller på annat sätt genom sitt engagemang utvecklat den offentliga upphandlingen.

Kommentatorerna ansvarar för sina egna inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *