Anna-Karin Renström
Anna-Karin Renström. Foto: Telge.

Anna-Karin Renström lämnar Telge

Telge Inköp har vuxit som inköpsbolag och har inte längre uppdrag enbart för ägarkommunen Södertälje. Efter tio år slutar Anna-Karin Renström som vd.

Telge Inköp har under Anna-Karin Renströms ledning vuxit och utvecklats till ett starkt inköpsbolag. Snart lämnar hon Telgekoncernen för att gå till Nanologica. Sista arbetsdagen blir den 30 augusti.

– Efter tio fantastiska år är det dags att gå vidare, bekräftar hon.

Telge Inköp upphandlar varje år varor och tjänster för cirka 3,5 miljarder kronor. Utöver att betjäna Telgekoncernen och dess ägarkommun Södertälje genomförs upphandlingar på uppdrag av kommungrannarna Flen, Gnesta, Katrineholm, Nykvarn, Salem och Vingåker.

– Jag är väldigt glad och stolt över mina år inom Telge och kan se att vi tillsammans har skapat Sveriges bästa offentliga inköpsbolag.

Juan Copovi-Mena, koncernchef för Telge, säger att Anna-Karin Renström har varit en stor tillgång för Telge och Södertälje kommun:

– Vi är väldigt glada över vad hon och hennes team har åstadkommit. Det är naturligtvis tråkigt att hon lämnar oss nu, men vi önskar stort lycka till med de nya utmaningarna.

En tillförordnad vd kommer att utses.

Kommentatorerna ansvarar för sina egna inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *