Primona
Bättre koll på upphandlingarna. Grafik: Primona.

Det blir rapport på det här

Kommers blir mer mångsidigt. Som ett resultat av ett samarbete mellan Primona och Exopen kan systemet utrustas med avancerade rapportfunktioner.


Det webbaserade upphandlings- och inköpssystemet Kommers kan nu utrustas med ett rapportverktyg. Ragnar Lindholm, marknads- och försäljningschef på Primona, säger att målet är att bjuda på överskådliga rapporter som ger en snabb och rättvisande bild av inköps- och upphandlingsverksamheten.

– Vi vet att många av våra kunder efterfrågar tydliga rapporter för att lättare kunna följa upp, analysera och kontrollera den stora mängd av upphandlingar och avtal som görs i den offentliga sektorn.

Den nya funktionen erbjuds i samarbete med Exopen Systems som levererar Excel-baserade rapport- och budgetlösningar. En första version av analysmodulen demonstreras nu under Upphandlingsdagarna.

Första steget är nyckelfärdiga rapportpaket för avtal, leverantörer och upphandlingar. Med denna rapportlösning kan chefer och medarbetare omgående få tillgång till uppdaterade rapporter, något som ger ökad insikt och förståelse.

Funktionen köps som tillägg till Kommers Elite. Ett standardpaket om fem användare kostar ungefär 20 000 kronor per år.


Kommentatorerna ansvarar för sina egna inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *