Annons i samarbete med e-Avrop

Fem fällor med inköpssystem

Ladda hem e-Avrops kostnadsfria white paper om inköpssystem: Vinster och fördelar med inköpssystem, fem fällor att undvika och så mäter du effekten av att införa inköpssystem.

Du kan gratis få e-Avrops kostnadsfria white paper Inköpssystem i praktiken. Det ger dig den grundinformation du behöver inför beslutet att införa ett inköpssystem.

I Inköpssystem i praktiken får du bland annat besked om vilken nytta din organisation har av att införa ett inköpssystem, vanliga misstag som görs när inköpssystem införs och hur du kan undvika dem samt hur du mäter om satsning på ett inköpssystem är lyckad eller ej.

Ange dina uppgifter nedan så kommer ditt white paper med vändande e-post.

E-avrop white paper

 


e-Avrop AB är ett svenskt företag som tillhandahåller kunskap och systemstöd för hela den digitala inköpsprocessen. e-Avrops upphandlingssystem är utvecklat av upphandlare för upphandlare och tillsammans med våra kunder bidrar vi till enklare och bättre upphandling för att möjliggöra den goda affären.

Annons i samarbete med e-Avrop

Bo Nordlin

Om Bo Nordlin

Grundare och chefredaktör för Inköpsrådet. Bo Nordlin har även grundat Upphandling24 och varit dess chefredaktör fram till september 2015.