Nya sedlar

Nu startar lönekartläggningen

LÖNER Snart är det dags för Inköpsrådets årliga lönekartIäggning, som ger den mest heltäckande bilden av löneläget för dem som jobbar med inköp och upphandling. I år kan du påverka vilka uppgifter Inköpsrådet samlar in och vilka frågor vi kan besvara med enkäten. Ta del av Inköpsrådets RFI (request for information) för årets löneenkät.

Nu är det snart dags igen för årets lönekartläggning. Inköpsrådet genomför varje höst den mest omfattande kartläggningen av löner för dem som arbetar med offentliga inköp och offentlig upphandling.

Det har i tidigare undersökningar visat sig att de flesta får ny lön i efter sommarsemestern, vilket gör att en kartläggning i början av hösten ger det färskaste resultatet.

För att få så tillförlitlig statistik som möjligt är det viktigt med många svar, speciellt om du vill se lönestatistik baserat även på utbildning, verksamhetsort, typ av arbetsgivare och så vidare.

Nu finns också möjlighet att påverka enkäten och hjälpa oss att göra den bättre.  Vi gör en RFI, request for information.  Besök RFI-sidan, utvärdera vårt förslag till löneenkät och ge oss dina bästa synpunkter.

Enkäten skickas i början av oktober till prenumeranter på Inköpsrådets nyhetsbrev. Får du inte brevet och vill vara med i enkäten kan du anmäla dig här nedan

Prenumerera
Sending

Bo Nordlin

Om Bo Nordlin

Grundare och chefredaktör för Inköpsrådet. Bo Nordlin har även grundat Upphandling24 och varit dess chefredaktör fram till september 2015.

Kommentatorerna ansvarar för sina egna inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *