Rekrytera med Inköpsrådet

Behöver du rekrytera inom upphandling, inköp eller anbud? 

Kontakta Helena Weijsenburg för bokning av annons, helena@inkopsradet.se eller ring 070 89 09 229

 

Det finns flera skäl till att Inköpsrådet är det bästa alternativet när du vill nå ut med din annons vid rekrytering.

1. Bättre synlighetplatsannons

Vi vill såklart att personen du söker efter ska se just din annons och söka tjänsten, därför ger vi ger den bästa synligheten till din annons. Annonsen syns med logga högt upp på startsidan och karriärsidan samt i våra två nyhetsbrev som vi skickar ut två gånger i veckan.

folksamling2. Störst räckvidd

Inköpsrådets karriärnyhetsbrev– är Sveriges största  för upphandlare och inköpare inom offentlig sektor. Vi fokuserar uteslutande på den målgruppen vilket minskar spill, då ni enbart vill nå kärnmålgruppen med er platsannons.
Din platsannons – når via två veckovisa nyhetsbrev ut till  11 000 individer som arbetar med offentlig upphandling och inköp i stat, kommun, landsting och offentligt ägda bolag. De får dels vårt veckonyhetsbrev (torsdagar), men även ett särskilt karriärnyhetsbrev (tisdagar) med aktuella nyheter kring arbetslivet, löner, och arbetsmiljö. Annonserar ni t.ex. i fyra veckor så når er annons ut i samtliga åtta nyhetsbrev.

Dessutom når nyhetsbrevet över 29 000 adressater som jobbar med anbud till offentlig sektor.

pengar3. Mer kraft per krona

Du ska inte betala mer än nödvändigt för din annonsering, därför är det 20 procent billigare att annonsera hos Inköpsrådet i förhållande till närmaste alternativ.

4. Redaktionell kontext   

Inköpsrådet är nyhetsledande,
den nyaste utmanaren och har samtidigt den mest erfarna redaktionen. Vi samlar kompetensen inom upphandling-, inköp och anbud, vilket gör oss
till den kunskapsportal som vår målgrupp använder som arbetsverktyg och nyhetskanal i vardagen. Det är därför målgruppen du söker hänger på Inköpsrådet.